Församlingshelg på Bjärka Säby 28-29 Aug


Församlingshelg i Augusti!

Helgen 27-29 Augusti får du inte missa! Då har vi äntligen en församlingshelg tillsammans! Det innebär att vi är tillsammans under lördagen på Bjärka Säby utanför Linköping, vi får lyssna till Stefan Claar (pastor i Pingst Norrköping) fika, umgås och dela gemenskap. Det kommer att vara parallella barnsamlingar när samlingarna för oss andra pågår. Lördagen börjar kl. 10.00 med fika och slutar ca 20.00 med en nattvardssamling i slottskapellet. Vi kommer att erbjuda en guidad tur i slottet och roliga aktiviteter för alla som har mer spring i benen =). För ungdomarna blir det även fredagskvällen med övernattning. Alla som vill har möjlighet att sova över på annexet till söndagen och njuta lite extra av gemenskap på lördagskvällen. 

Kostnad för helgen: 
Per person om man är där över Lördagen: 200 kr (Fika, lunch, kvällsmat)
Familjepris om man är där över lördagen: 400 kr 
Per person för Lördag – Söndag inkl. logi i rum 400 kr (barn under 12 år 200 kr)
Per person för Lördag – Söndag om man bor i husvagn/tält 250 kr
Familjepris för Lördag – Söndag om man bor i logi: max 1000 kr
Familjepris för Lördag – Söndag om man bor i eget tält/husvagn) 750 kr (obs begränsat med elplatser) 


För ungdomar som är med Fredag till Lördag: 200 kr 
För ungdomar som är med Fredag – Söndag: 300 kr 
Om man är en ungdom i familjen och resten kommer på Lördagen kan man lägga på 200 kr på familjepriset. 


Om man vill komma redan på fredagen (och inte är ungdom) betalar man 100 kr för logi per tält/husvagn eller 200 kr per person och rum. 

OBS! Vi tycker att det är viktigt att ingen ska avstå från att följa med på grund av ekonomin. Om du har svårt att betala kostnaden så önskar vi att du ändå följer med och så betalar du det som är möjligt för dig. 
Om du tycker att det är för billigt, eller vill göra det möjligt för andra att följa med gratis får du gärna ge en extra gåva. 

Anmäl dig via denna länk https://forms.gle/ZgvcghwHpBxy9ViGA

Sista anmälningsdag är den 8 Aug, men om du missat så går det bra att anmäla sig till lördagen ända fram till 22 aug. Vill du sova över kan du maila Linnea på linnea@motala.pingst.se så ser vi om det finns möjlighet.

Vill du hjälpa till under helgen? Vi behöver någon mer som är med i köket, Kontakta Johanna Nyqvist: 0703384963