Covid-19 info


Med de nuvarande begränsningarna av samlingar och fysiska kontakter utanför hemmet, behöver vi ta vårt ansvar och medverka till att smittspridningen hejdas. Därför har vi inte möjlighet att ha våra samlingar som vanligt.

Vi har sett att det betyder mycket att kunna ta del av digitala möten och andakter hemifrån. Detta vill vi därför fortsätta med. 
Våra gudstjänster sänds på vår Youtube-kanal.

Vi behöver anpassa oss efter hand när vi vet förutsättningarna. Läget förändras snabbt men i vår kalender ser du vilka samlingar som är aktuella. 

Vi behöver gemenskap!

Vi är skapade av Gud med ett mänskligt behov av gemenskap och samhörighet med andra människor. Var därför inte rädd att ta kontakt med oss i pastorsteam/församlingsledningen om du känner för att prata med någon. Det behöver inte vara någon särskild anledning. Gemenskap behöver vi alla! I dessa tider: ring runt till människor du tänker på. Hör av dig och fråga hur de mår. Det kan betyda mer än du anar.

Bibelns budskap: Var inte rädd

I Bibeln ger Gud oss en uppmaning som återkommer många gånger, nämligen meningen ”var inte rädd!” Josua får detta budskap av Gud när han ska leda Israels folk in i det förlovade landet men ser stora utmaningar, unga Maria får höra det av ängeln när hon får uppdraget att bära och föda världens frälsare. Att Gud uppmanar oss att inte vara rädda betyder inte att Guds folk alltid varit beskyddade från faror och problem, utan mitt i allt som drabbat har Gud lovat att vara med. Vi som Guds barn kan räkna med Jesus och hans kraft och omsorg. Han är med oss och håller våra liv i sin hand.

Även om du kan drabbas av rädsla behöver du inte styras av den. Lägg det i Guds händer och hör gärna av dig till någon av oss i pastorsteamet eller församlingsledningen så vill vi hjälpa dig i bön och samtal. Vi behöver varandra!